Четверг, 18.04.2024, в Киеве 23:24
Приветствую Вас Гость | RSS
On-line журнал счастливых людей!
On-line жупнал счастливых людей!
Главная
Регистрация
Вход
Меню сайта

Наш опрос
Верите ли Вы в экстрасенсорные возможности некоторых людей?
1. Верю
2. Верю, но дано это единицам
3. Не верю, всему есть прагматическое объяснение
4. Отношусь скептически, но знаю конкретные случаи проявления
5. Не верю, все это вранье!
Всего ответов: 5

Главная » 2011 » Март » 30 » ZUHAIR MURAD. Деталі перебування у Києві
ZUHAIR MURAD. Деталі перебування у Києві
13:51
Міжнародна меценатська організація Олександра Онищенка TOP Ukraine представляє Le Grand Fashion Show –  ZUHAIR MURAD, дизайнер Haute Сouture,  який стрімко прославився як король червоних доріжок від Канн до Оскара. 31 березня 2011року в «Мистецькому Арсеналі» Відомий дизайнер Зухаїр Мурад (Zuhair Murad) їде до Києва на запрошення президента міжнародної меценатської організації TOP Ukraine Олександра Онищенка, для участі в культурному благодійному проекті Le Grand Fashion Show. Перебування дизайнера в Україні супроводжуватимуть кілька цікавих подій:




Закриття модного весняного сезону. Партнер заходу – Ukrainian Fashion Week         

31 березня 2011 року на наймоднішому майданчику країни – в музейно-культурному комплексі  «Мистецький Арсенал» пройде Le Grand Fashion Show, яке стало доброю традицією закриття модного сезону в Україні. Вже втретє меценатська організація Олександра Онищенка TOP Ukraine проводить ексклюзивний показ колекції Haute Сouture дизайнера світового рівня. В останній день березня під історичними склепіннями Арсеналу буде представлена кутюрна колекція весна/літо 2011 «Hymne au desert» ліванського дизайнера Зухаїра Мурада. Колекція відомого дизайнера розкішна і чарівна, неймовірно жіночна та сексуальна. У кожному вбранні  Зухаїр  Мурад демонструє свою унікальність та майстерність зовсім по-новому.       
Як спеціальні гості Le Grand Fashion Show запрошені дехто зі світових селебрітіз із числа зіркових клієнток дизайнера, для участі у дефіле до Києва приїдуть топ-моделі паризьких та міланських подіумів, зокрема Кароліна Куркова та Сніжана Онопка.


            
Zuhair Murad народився у столиці Лівану – Бейруті, отримав освіту в галузі мистецтва та дизайну, стрімко підкорив світ талантом, представляючи щоразу на подіумах Мілана і Парижа свої вигадливі та неповторні творіння. Перше ательє Зухаїр Мурад відкрив у 1995 році, з того часу його кар’єра як дизайнера одягу складається більш ніж успішно: участь у Паризькому Тижні моди Haute couture, захоплені відгуки в пресі, зіркові клієнти. Зухаїр Мурад по праву носить   заслужений титул фаворита знаменитостей. На сторінках глянсових журналів часто можна побачити фото, на яких зображені зірки світового рівня у сукнях дизайнера. Серед клієнток Зухаїра Мурада – Дженніфер Лопес, Періс Хілтон, Діта фон Тіз, Кайлі Міноуґ, Крістіна Аґілера, Кеті Пері, Ферджі, Бйонс та багато інших. Модний одяг Zuhair Murad можна придбати у понад  20 країнах світу.


            
 Le Grand Fashion Show – це проект, що здійснюється у рамках діяльності міжнародної меценатської організації TOP UKRAINE та спрямований на розвиток української моди шляхом організації в Україні найкращих fashion-показів за участю відомих світових дизайнерів одягу та найкращих діячів вітчизняної fashion-індустрії.        
Головною метою проекту Le Grand Fashion Show є залучення лідерів світової та національної fashion-еліти до співпраці з організації найкращих заходів у сфері моди.       
Окрім того, Le Grand Fashion Show передбачає участь всесвітньо відомих модельєрів у локальних та масштабних благодійних проектах, якими займається Благодійний фонд Олександра Онищенка та Міжнародна меценатська організація TOP Ukraine.
      
 Le Grand Fashion Show – культурний захід, який складається з ексклюзивного показу колекції від одного з найкращих світових дизайнерів в одному з найцікавіших місць України, а також благодійного урочистого вечора на честь дизайнера.       
Раніше, на запрошення пана Онищенка, в рамках проекту Le Grand Fashion Show у «Мистецькому Арсеналі» свої колекції Haute Сouture представляли – всесвітньо відомий дизайнер Ellie Saab (Елі Сааб) та наймолодший кутюр’є Франції Stefan Rollan (Стефан Ролан).   Генеральний медіа партнер – Комерсант-Weekend  Ексклюзивний радіо партнер –  Європа+ Медіа партнери: журнал «Marie Claire», журнал «ОК!»,  www.Jetsetter.ua
     
 http://www.top-ukraine.com

Просмотров: 1813 | Добавил: brilliancehouse | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 3
3 Светлана  
0
а у Онищенко то уже животик ))))

2 Луиза  
0
Очень уж страшненькая модель...

1 brilliancehouse  
0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz