Пятница, 26.04.2024, в Киеве 15:36
Приветствую Вас Гость | RSS
On-line журнал счастливых людей!
On-line жупнал счастливых людей!
Главная
Регистрация
Вход
Меню сайта

Наш опрос
Верите ли Вы в экстрасенсорные возможности некоторых людей?
1. Верю
2. Верю, но дано это единицам
3. Не верю, всему есть прагматическое объяснение
4. Отношусь скептически, но знаю конкретные случаи проявления
5. Не верю, все это вранье!
Всего ответов: 5

Главная » 2009 » Ноябрь » 18 » ATTENTION! Срочно! Юбилей комик-труппы "Маски"
ATTENTION! Срочно! Юбилей комик-труппы "Маски"
13:08
25 ноября 2009 г. комик-труппа "Маски" в киевском Театре им. Леси Украинки покажет театрализованное представление "Юбиляры", которое начнется в 19.00 в честь 25-летия творческой деятельности комик-труппы. Галаконцерт состоит из двух концертных отделений.
Первое представляет собой оригинальный спектакль-капустник, пародию на торжественные партийные собрания образца семидесятых с трибуной, красным столом и знаменами и на пафосные торжества, в которых юбиляров поздравляют и чествуют высокопоставленные лица и гости. С одной стороны первое отделение будет выполнено в стиле жесткой эксцентрической комедии с элементами черного юмора, с другой стороны реальные гости и друзья коллектива будут иметь возможность искренне поздравить юбиляров. На сцене покажут свое мастерство Владимир Комаров (экс-комик-труппа "Маски"), Антон Лирник ("Камеди-клаб"), Алексей Агопьян (сериал "Каламбур"), клоуны "Мимиричи", Олег Емцев, комик-театр «Деревня дураков» и другие. А также исполнение Жориком Делиевым совместных песни с Аленой Винницкой "Тумба-буги" и с Алексеем Большим "Злые клоуны".            
Второе отделение – это праздничный концерт, состоящий из лучших номеров ("Чай на четыре персоны", "Мана-мана", "Эксцентрика", "Лебедь" и другие) и сцен из спектаклей коллектива, фрагментов видео из фильмов «Маски-шоу» и многих неожиданных сюрпризов.

З ІСТОРІЇ КОМІК-ТРУПИ «МАСКИ» 

В цьому році ТОВ «Комік-трупа "МАСКИ” відсвяткує 25-річний ювілей.  
У 1984 р. Одеська філармонія набирає артистів в ансамбль пантоміми. Першим був Борис Барський, якого прийняли на роботу 19.01.1984 р. Потім Олександр Постоленко, Ігор Малахов, Михайло Волошин. Але у групи не було художнього керівника. Артисти визивають із Кишинева Георгія Делієва, який на той час був керівником театра пантоміми у Молдові.
17.08.1984 р. він поступає на роботу до одеської філармонії. Першу виставу комік-трупи «Маски» глядач побачив 22.09.84 р. під назвою «Біле та чорне». Ця дата для комік-трупи «Маски» стала днем заснування. У 1985 р. колектив стає дипломантом XII Всесвітнього фестивалю в Москві.
У 1986 р. – лауреат IV республіканского конкурса артистів естради (м. Києв).
У 1987 р –  лауреат Всесоюзного конкурса артистів естради у Москві.
У 1990 р. – лауреат Всесвітнього фестивалю молоді і студентів в Кореї (золоті медалі).
У 1990 р. знімається перший повнометражний художній фільм "Сімь днів з російською красунею”, автори, актори колектив комік-трупи «Маски».
У 1992 р. знімаються перші серії "Маски-шоу”: "Маски-тв", "Маски в Колумбії" (фільм 1 й 2), "Маски в Німеччині", Сопроизводство зі ЦДФ, "Маски в Японії" Сопроизводство із ТБЦ ТВ, "Токіо", "Маски шукають скарб". Сопроизводство з "Караколь-Телевижн" (м. Богота Колумбія) , "Маски в опері" (фільм 1), "Маски в суді" (фільм 1 й 2), "Маски на секретному об'єкті", "Маски на іменинах", "Маски на весіллі", "Маски-спорт-шоу" (фільм 1 й 2).
У 1993 р. серіал завойовує Першу премію на фестивалю телевізійних фільмів "Золотий Остап”. Комік-трупа на прохання глядачів продовжує знімати серіал «Маски-шоу». 1993 р. на телебаченні виходять серії: "Маски-прев'ю", "Маски в армії. Важко в навчанні" (фільм 1), "Маски в армії. Легко в бою" (фільм 2), "Маски в лікарні" (фільм 1 й 2), "Маски в Одесі", "Маски в опері" (фільм 2), "Маски на кіностудії", "Маски на пікніку", "Маски на ремонті", "Маски грабують банк", "Маски й Джентльмени" (фільм 2).
У 1994 р. в Колумбії "Маски-шоу” завоювали Першу премію "Караколь-телевижн” на телефестивалю "Срібна плита” .
У 1994 р. стає лауреатом Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів "Золотий ніс” (Болгарія).
У 1995 р. трупа завоювала спеціальний приз і диплом телефестивалю "Бархатний сезон”.
У 1996 р. «Маски-шоу» получає диплом Всеросійської асоціаціі каскадерів "За вклад в каскадерське майстерство”.
У 1998 р. знов знімаються серії: "Маски в криміналі, "Маски у в'язниці" (фільм 1 й 2), "Маски в парку", "Маски на риболовлі", "Мумія в гостях у «Масок", «Недоумок і пам'ятник", "Першоквітневі розбирання", "Казанова", "Розбирання в пісочниці", "Сигара", "Кул-кафе", "П'яниці у дворі", "Ленька-киллер", "Вигнаний з дому", "П'яниці в парку". Так за 25 років знято понад  100 серій "Маски-шоу” у стандартному форматі 26 хвилин. Комік-трупа «Маски» поставила театральні постанови: "Нон-стоп-клоун”, "Муві”, "Проліткульт”, "Целофанові діалоги”, «WANTED», "Нічна сімфонія”, "Моно-вистава”, "Ромео і Джульєтта”, «Отелло», «Дінер-шоу», «Атака клоунів», «Орфей та Евридика», «Моцарт та Сольері».
Вистава "Ромео і Джульєтта” у 1999 р. завоювала спеціальний приз і диплом на фестивалі театральних колективів "Демарко” у місті Еденбурзі (Шотландія).
У 2001 р телевізійна програма «Маски в казино» нагороджується премієй «Телетриумф» - Українська національна телевізійна нагорода.
У 2001 р. «Маски в криміналі» на третьому міжнародному конкурсі телерадіопрограм з правоохоронної тематики відмічають «Золотим Георгієм - 2001» в номінації «Гумористичний фільм».
У 2002 р. «Маски в тюрьме» номінірується на нагороду «Золота Роза» на телевізійному фестивалі в Швейцарії.
У 2004 р. комік-трупа «Маски» стає лауреатом міжнародного фестивалю гумору «Мастер Гамбс». Також знімається новий серіал у новому форматі "Гра в класики" – 10-ти серійний проект на основі п'єс Бориса Барського: "Ромео та Джульєтта", "Дон Жуан", "Орфей та Евридіка", "Отелло".
У 2005 р. на Єврозійському телевізійному форумі у Москві «Маски-шоу» получають Першу премію у розділі розважальних програм.
У 2007 р. -- за виставу «Нічна симфонія» одержує Гран-прі IX Міжнародного фестивалю «Боспорські агони», який проходив в Автономній Республіці Крим. У 2008 р. стає лауреатом Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва у м. Лодзь (Польща) з виставою «Атака клоунів».
У 2009 р. фільми «Маски-шоу» на прохання Міністерства іноземних справ демонструються у Бразилії в рамках фестивалю «Франкофонія -- територія кіно». 28 березня 2003 р., у Міжнародний день театру, в Одесі відкрив для глядачів свої двері сьомий театр – театр під назвою «Дім клоунів». У комік-трупи «Маски» була мета відкрити театр, який стане центром гумору не тільки в Одесі, а й в усій Україні. Колектив довго йшов до своєї мети і таки добився і зміг старий напівзруйнований кінотеатр, перетворити на театр і кінотеатр, відомі не тільки в Україні, а й за кордоном. Унікальність цього театру полягає в тому, що «Маски» утримують його лише завдяки своїй співпраці, не одержуючи ніякої допомоги від держави. Також унікальність полягає в тому, що театр дуже багато займається благодійністю. За істьш років існування «Дому клоунів» було проведено дуже багато різноманітних акцій для дорослих і дітей. Перелічимо тільки благодійні: для дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей було зіграно 72 вистави (11 із них – артистами комік-трупи «Маски»).
У 2004 р. ТОВ «Комік-трупа «Маски» відкрило при «Домі клоунів» кінотеатр «Маски», в якому демонструються кращі фільми артхаусного і фестивального напрямків. За п’ять років існування кінотеатру тут відбулися кінофестивалі 25 країн світу: Польщі, Франції, Німеччини, Ізраїлю, Грузії, Словенії, Латвії, Туреччини, Великобританії, Іспанії, Італії, Греції, Румунії, Фінляндії, Хорватії, Чехії, Швеції, Болгарії, Естонії, Нідерланди, Північної Кореї, Бельгії, Казахстану, Білорусі, Росії. У кінотеатрі «Маски» – найдешевші квитки. Пенсіонери і студенти мають пільги. Вже п’ять років ціна на квитки майже не змінюється. Кінотеатр «Маски» єдиний в Україні показує виключно артхаусне, фестивальне кіно. Про це згадувалося на Міжнародному кінофестивалі «Молодість» у місті Києві.
27 березня 2009 р. театр комік-трупи «Маски» - «Дом клоунів» нагородили Почесною відзнакою «Народна довіра» від комітету загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання». Комік-трупа "Маски” представляла Україну і мала великий успіх в багатьох державах світу: США, Японії, Германії, Данії, Шотландії, Північної Кореї, Демократичної республіці Афганістан (в період бойових дій), Народній Республіці Компучії, Колумбії, Чехії, Польщі, Ізраїлі,Угорщини, Великобританії. У 2008 р. – комік-трупа «Маски» бере участь у Міжнародному проекті сучасного мистецтва «Чорне\Північне моря» і одержує подяку від організації «Інтеркульт» (Стокгольм, Швеція) - партнер Єврокомісії по культурі при Євросоюзі.
Протягом 25 років комік-трупа "Маски" гідно представляла Україну і ставала лауреатом багатьох престижних міжнародних фестивалів: у Данії, Шотландії, Північній Кореї, Німеччині, Колумбії, США та СНД. Стиль пантоміми і клоунади, в якому працюють "Маски", – інтернаціональний і викликає гарячий відгук у різномовних глядачів, не вимагаючи перекладу. Також "Маски" у складі делегацій діячів культури неодноразово брали участь у концертах, що представляють нашу державу за кордоном на офіційному рівні: у Йокогамі, Штутгарді, Ашгабаді, Алматі та багатьох інших, де були дуже тепло зустрінуті публікою. За ці роки артисти комік-трупи були нагороджені ще багатьма нагородами. Серед яких: Наталя Бузько стала Заслуженою артисткою України, а Борис Барський і Георгій Делієв -- Народними артистами України. Колектив має багато нових цікавих телевізійних й сценічних проектів, які перетворяться у життя й ще не раз будуть радувати глядачів. "Комік-трупа "Маски" хотіла б зробити свій внесок у відродження і зміцнення високих культурних традицій України.













 
Просмотров: 1920 | Добавил: brilliancehouse | Рейтинг: 5.0/4 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz